TAALMAATJES VOOR LOGOPEDISTEN.

14/02/2019
Taalmaatjes – pakket voor logopedisten
Ouderbegeleiding bij kleuters met spraak- en taalproblemen

Voormiddag is volzet, maar er is nog plaats in de namiddag (14-16 uur) 
Inschrijven kan tot ma 11/2:2019.

Van harte welkom!

Taalmaatjes is een ouderbegeleidingsprogramma voor logopedisten. De logopedist gaat samen met ouders op een laagdrempelige manier aan de slag om de communicatie en taal van het kind te stimuleren. Dit kan zowel individueel als in groep. De oudercursus biedt de logopedist handvaten om ouders van kleuters met spraak- en taalproblemen te begeleiden.

Taalmaatjes nodigt ouders uit om als ‘maatje’ in alledaagse thuissituaties een rijker en bewuster taalaanbod te bieden. Het programma geeft ouders tips en adviezen om de taal op maat van hun kleuter en zo optimaal mogelijk uit te breiden. > Meer info over samenstelling pakket 

Haal meer rendement uit je therapie, schakel ook de ouders in!

Lanceringsmoment

Taalmaatjes wordt in primeur voorgesteld door de auteurs Ingrid Herreman en Wanda Heylen op donderdag 14 februari in Sig Gijzegem.

De auteurs lichten kort het gebruik van Taalmaatjes toe, zodat u meteen aan de slag kunt. Aansluitend is er tijd voor netwerking bij een glaasje en een hapje. Ondertussen krijgen alle deelnemers een pakket overhandigd.

Voor alle duidelijkheid: wie dus naar de lancering komt, krijgt het pakket meteen mee naar huis. Het is in de prijs inbegrepen, en wel met een fikse korting. Met andere woorden: wie van plan is om het pakket aan te schaffen komt beter naar de lancering, want u krijgt er nog tekst en uitleg bij!

Ter info:

  • Na de lancering is het pakket ook los verkrijgbaar in de webshop van Sig (aan 120 euro). Het is dus ten allen tijde te koop zonder bijhorende vorming. 
  • Wie nog meer tips en tricks wil horen over het gebruik van Taalmaatjes kan terecht op 11 april voor de studiedag. Let wel, in de deelnameprijs van die studiedag is het pakket NIET inbegrepen. 


Lanceringsmoment 14 februari (namiddagsessie)

  • participanten: 145 euro
  • niet-participanten: 160 euro
    (incl. per deelnemer 1 ex. van Taalmaatjes, ter waarde van 120 euro)

    Het aantal plaatsen is beperkt tot 125.

Online inschrijven 

> Inschrijven lanceringsmoment namiddag 14 febr (14-16 uur) (Sig Gijzegem)

© 2019 Sig vzw – www.sig-net.be  – Sig is lid van Vijftact