START TO VVA

We presenteren je graag onze allereerste ‘Start to VVA’.

Wees gerust, we gaan niet samen starten met lopen, wandelen of zwemmen… maar we nodigen je wel graag uit voor de start van onze vernieuwde vrijwilligerswerking!

Onze eerste ‘Start to VVA’ wordt een gezellige avond voor iedereen die graag meer wil weten over het vrijwilligerswerk bij VVA en over de werking van VVA zelf.

VVA heeft een brede werking die stoelt op de ervaring en talenten van vrijwilligers: onze vrijwilligers hebben we dus écht nodig voor onze werking. We willen er dan ook werk van maken om onze nieuwe en reeds actieve vrijwilligers goed te ondersteunen door hen boeiende trajecten aan te bieden voor elk engagement.

‘Start to VVA’ is dan ook dé startavond voor iedereen die goesting heeft om met zijn talent aan de slag te gaan en die graag als vrijwilliger zijn steentje wil bijdragen aan onze vereniging.

Wil je graag het fijne weten over onze werking? Wil je weten welke vrijwilligersengagementen er zijn en welke talenten jij kan inzetten? Misschien ben of was je al persoonlijk betrokken bij VVA en wil je eens proeven wat VVA nog te bieden heeft? Of misschien wil je méér doen en wil je eerst weten waarin VVA nog actief is? Misschien wil je onze teamleden nu wel eens eindelijk in het echt ontmoeten? Of wil je ook wel in gesprek gaan met andere vrijwilligers?

Iedereen die meer wil horen over hoe we ons vrijwilligerswerk in de toekomst willen organiseren en welke vrijwilligerstrajecten we willen opstarten, is dus meer dan welkom op onze ‘Start to VVA’.

Wanneer?
Dinsdag 28 mei van 19u tot 22u

Waar?
Vlaamse Vereniging Autisme
Groot Begijnhof 14
9040 Sint-Amandsberg

Programma:
19u00: Onthaal met koffie en thee
19u30: Voorstelling werking, team en vrijwilligersengagementen
20u30: Meet & Greet met actieve vrijwilligers
22u00: einde

Inschrijven:
Ken jij nog mensen die met hun talent aan de slag willen, stuur hen gerust deze uitnodiging. Hoe meer ontmoetingen en verbindingen er zijn, hoe sterker onze vereniging wordt en hoe meer we kunnen doen voor mensen met autisme en hun omgeving.

We kiezen ervoor om onze eerste startdag in eigen huis te organiseren omwille van praktische en logistieke redenen. Later zal je ons ook op andere locaties in Vlaanderen kunnen treffen.

We ontmoeten je graag op 28 mei!

Tot dan,
Het VVA team

VLAAMSE VERENIGING AUTISME vzw
Groot Begijnhof 14
9040 Gent
Belgium