REVA

Reva
Over vijf maanden opent REVA2017 haar deuren in Flanders Expo. Zoals vanouds biedt de beurs je een update van de nieuwste producten en diensten in de wereld van de beperkingen. REVA2017 viert haar 15de editie. Alvast een extra reden om er weer bij te zijn samen met de 150 exposanten die de beurs inhoud geven.

Noteer alvast 20, 21 en 22 april 2017,
de data van REVA2017
En kruis meteen ook 16 januari aan. Vanaf die dag vind je alle informatie op onze website en kan je je gratis tickets bestellen. Wil je op de hoogte gehouden worden van de REVA2017-nieuwtjes? Volg ons op Facebook!

Wat heeft REVA 2017 voor jou in petto?

REVAhome
Het centrale thema van REVA2017 is aangepast wonen. Onze woning is een veilige thuishaven. Logisch dus dat we daar optimaal willen in functioneren. Ben je al wat ouder? Dan denk je na over hoe je zo lang mogelijk zelfstandig in je eigen huis kan blijven. Ook voor rolstoelgebruikers is een goede toegankelijkheid en bruikbaarheid heel belangrijk. Onze grote informatiestand REVAhome geeft je alle mogelijke antwoorden. Breng je bouwplannen en foto’s gerust mee want je krijgt hier gratis woonadvies van experten. Ook onze exposanten staan klaar om je te informeren en te adviseren.

REVAstudy
Een lezing bijwonen is een mooie aanvulling op je beursbezoek. We bieden er een veertigtal aan verspreid over de drie dagen en zalen. Je stelt gewoon je eigen programma op maat samen. Een aantal lezingen gaat uiteraard over wonen en toegankelijkheid. Verder richten de uiteenlopende onderwerpen zich zowel naar personen met een beperking als naar professionelen uit de zorgsector. Attesten van deelname zijn beschikbaar. Recente informatie vind je steeds op www.reva.be/REVAstudy.

REVAg-sport
Onze paralympiërs hebben het uitstekend hebben gedaan in Rio. Reden te meer om deze sporten eens live te bekijken. Drie dagen lang worden demonstraties gegeven en kan je zelf meedoen. Wie weet kom je wel een van onze medaillewinnaars tegen.

REVAnueva
Wil je weten wat echt nieuw is op de beurs? Kom dan een kijkje nemen op onze stand REVAnueva. Je ziet er de genomineerden en winnaars van de REVAnueva Award, de nieuwste producten van exposanten en frisse ideeën van studenten productontwikkeling.

REVAkids
Na het succes van vorig jaar herhalen wij dit educatieve programma voor leerlingen van het basisonderwijs. Zij krijgen de kans om kennis te maken met de leefwereld van mensen met een beperking en met de oplossingen die voorhanden zijn.Zin om op reis te gaan?
Het aantal exposanten met aangepaste vakanties en vakantiewoningen is nog nooit zo groot geweest. REVA wordt dus ook de plek om een vakantie te bespreken of al even weg te dromen.

Tot dan!

Onze website www.reva.be
Ons mailadres is reva@reva.be

VERSION FRANCAISE