NAH CONGRES – 24 SEP 2020

https://www.sig-net.be/nl/nieuws/nah-congres_2060.aspx

Vooraankondiging  

De NAH-Liga en Sig zetten hun schouders onder het eerste NAH-congres in Vlaanderen. Het vindt plaats op donderdag 24 september 2020 in Van der Valk Hotel te Beveren-Waas. Leg deze datum al vast in je agenda!

Het NAH-congres presenteert de nieuwste wetenschappelijke en praktijkgerichte inzichten over NAH. 

We mikken op een veelzijdig publiek: professionele zorg- en hulpverleners, maar ook personen met NAH én hun familie. En verder iedereen die bij NAH betrokken is, ook de beleidsverantwoordelijken. 

Wat staat er op het menu? Naast enkele plenaire lezingen is er keuze uit een ruim aanbod parallelle sessies over NAH-gerelateerde thema’s. Sprekers zijn universitaire onderzoekers en experten uit het NAH-werkveld, maar ook personen met NAH en mantelzorgers komen aan het woord. Hun getuigenissen zorgen voor peper en zout.

Verder is er een informatiemarkt, een posterbeurs, veel mogelijkheden tot netwerking en informele ontmoeting, en een stille ruimte voor wie zich even wil terugtrekken. 

Er is accreditering voor artsen voorzien. De activiteit zal ook in aanmerking komen voor de KMO-portefeuille en Pro-Q-Kine.

Het programma en mogelijkheid tot inschrijving komen eind maart 2020 online. Hou deze nieuwsbrief van Sig in de gaten.

Oproep voor wetenschappelijke posters

De NAH-Liga en Sig roepen op om posters in te dienen die aansluiten bij de thematiek van dit congres. Inzendingen kunnen gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek of op klinische praktijkervaringen. Posters zijn niet bedoeld om uw organisatie voor te stellen, daarvoor voorzien we een informatiemarkt (meer info hierover volgt later). 

Geïnteresseerd?
Dien dan uw abstract of poster in (uiterlijk tot 1/8/2020). Het organisatiecomité zal de ingediende voorstellen beoordelen en zo spoedig mogelijk feedback bezorgen.

Hoe indienen ? 

Als uw voorstel weerhouden is, krijgt u de nodige praktische richtlijnen voor de postersbeurs zelf.


© 2020 Sig vzw – www.sig-net.be  – Sig is lid van Vijftact