LEREN IN TIJDEN VAN CORONA

Het zijn moeilijke, maar boeiende tijden. Door de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is Sig genoodzaakt om alle geplande vormingsactiviteiten t.e.m. 3 mei uit te stellen.

Maar uitstel is geen afstel. We zitten bij Sig niet stil en werken hard om alle uitgestelde vorming opnieuw in te plannen en blijven uw betrouwbare partner in vorming. Uw inschrijving voor uitgestelde activiteiten blijft geldig.

Tot nader order vinden de vormingsactiviteiten vanaf 4 mei wel weer plaats. Uiteraard volgen we verdere ontwikkelingen nauwgezet op. Een uitzondering hierop is het symposium Insigt van 12 mei in Gent. Dit krijgt een nieuwe datum in het najaar.

Wij blijven online bereikbaar en zien er alvast naar uit om u zo snel en zo veilig mogelijk te ontvangen. Maar tot zolang: blijf thuis, zorg voor jezelf en voor elkaar!

In deze nieuwsbrief heel wat mogelijkheden om bij te blijven in uw vakgebied, op een veilige sociale afstand: Sig-publicaties, ons tijdschrift Signaal, de online Docudienst en een oproep tot medewerking aan wetenschappelijk onderzoek.

Bedankt om ons te blijven steunen in moeilijke tijden.

nieuwsbrief over leren

nieuwsbrief over taalmaatjes e.a.